Stephen King, „Sub Dom”

under the domeÎntr-o zi ca oricare alta, orăşelul Chester’s Mill din Maine se trezeşte rupt de lume, de care îl desparte o forţă imaterială şi invizibilă. Nimeni nu ştie ce este, de unde vine şi când se va disipa.

Dale Barbara, veteran de război şi, mai nou, bucătar, face echipă cu proprietara ziarului local, o poliţistă şi cu trei copii curajoşi pentru a pune capăt efectelor nocive cauzate de prezenţa Domului. Adversarul lor este un politician fără scrupule, Big Jim Rennie, care ar face orice pentru putere, pentru bunăstarea lui şi a fiului său. Dar un duşman şi mai mare se dovedeşte a fi Domul deoarece, prinşi toţi laolaltă, secretele lor tind să iasă la iveală.

Povestea din „Sub Dom” se construieşte încet, dar în cele din urmă devine înspăimântătoare şi explozivă ca o apocalipsă într-o sticlă.Puteţi urmări şi serialul de televiziune „Under the Dome” în regia lui Steven Spielberg. Premiera serialului a avut loc la 24 iunie 2013 la ora 10 PM la CBS, iar în prezent se lucrează la cel de-al doilea sezon.

under the dome

Anunțuri

Opinia ta :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s