Mici secrete din viata mea. Si despre viata, in general.

Am spus-o şi o mai repet. Ori de câte ori va fi nevoie: nu sunt genul care să dea tot din casă. Consider că fiecare dintre noi trebuie să-şi păstreze o doză de mister. Tocmai asta face ca viaţa personală să rămână personală. Nu-mi place să povestesc oricui despre mine, prietenii mei, ocupaţiile mele. Şi până acum am reuşit să păstrez tot ce era de păstrat, fără să fie nevoie să dau explicaţii nimănui.

Mulţi m-aţi întrebat de ce nu cânt. Eh bine, nu asta e cariera pe care vreau s-o urmez. Cântatul rămâne doar un hobby.

Mulţi m-aţi întrebat de ce nu mai lucrez la radio. Pentru că au trecut vremurile acelea. Mi-au plăcut ce-i drept şi încă mai tânjesc după ele, dar trecutul e trecut. Viitorul are noi oportunităţi.

Aţi fost doritori să aflaţi despre relaţia mea cu anumite persoane. Nici dacă îi veţi întreba pe ei nu vor divulga nimic. Asta pentru că şi ei gândesc ca şi mine. Nu le place să-şi expună viaţa personală, problemele, prietenii cu voi toţi. Şi de altfel, nu veţi ajunge să ştiţi totul despre ei, deşi pretindeţi că aşa e. Sunt persoane pe sub a căror piele nu te poţi băga. Şi bine fac. Şi bine fac şi eu. Deja după o anumită vârstă cercul de prieteni se cam închide. Cei care apar pe parcurs rămân la stadiul de „cunoştinţe”. Şi, bineînţeles, nu veţi şti niciodată detaliile pe care cei apropiaţi le cunosc.

Vreţi să aflaţi multe şi abuzaţi de funcţia „Întreabă anonim” a reţelei Ask.fm,  în speranţa că veţi obţine informaţii despre ceea ce vreţi să aflaţi. La ce bun? Nu vă mai  îmbogăţiţi cultura generală cu amănunte despre alţii. Preocupaţi-vă de voi, deschideţi bine ochii şi conştientizaţi că viaţa nu e aşa roz precum pare. Pe parcurs veţi întâmpina multe probleme. Învăţaţi să depăşiţi matur obstacolele. Învăţaţi să trăiţi. Nu mai abuzaţi de facebook pentru a vă lăuda că v-a scris X sau Y. Nu mai abuzaţi de butonul „share” pentru a vă exprima furia în legătură cu o poză postată de cineva cu scris care ulterior a fost a voastră. Naiba…Sunt poze. Pozele nu au fost inventate pentru a vă creşte vouă paginile. Au fost inventate pentru a servi ca amintire pe viitor. Dar sunteţi orbiţi de tot ceea ce înseamnă „socializare” şi o percepeţi total eronat. De asemenea, nu câştigaţi concursuri pentru a face video-uri sau poze pe care mai apoi le daţi pe like-uri.

M-aţi întrebat ce apreciez cel mai mult la o prietenie. Prietenii adevăraţi sunt acei ce mereu vor fi prezenţi când ai nevoie de un sfat, indiferent de oră.  Pe ei te poţi baza că-ţi vor fi alături în momentele cele mai importante din viaţa ta, la bine, la greu. Durează ceva timp până ajungi să-i cunoşti pe aceşti oameni dispuşi să-ţi fie alături. Dar ştiu cu siguranţă că a meritat aşteptarea.

Dacă pe parcurs voi vrea să strig în gura mare încât să afle toţi ceea ce vreţi de fapt să ştiţi, atunci fiţi siguri că voi veţi afla primii. Dar nu sunt sigură că voi face asta pentru mult timp de acum înainte.

Cu drag, Cris.

P.S. Viaţa privată reprezintă dreptul fiecăruia dintre noi. Nu are rost să irosiţi acest drept. Şi păcat că nu aveţi maturitatea necesară să înţelegeţi asta. Nici eu nu m-am maturizat. Dar o doză de copilărie o putem păstra în suflet toată viaţă.

Anunțuri

Opinia ta :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s