A fi sau nu cunoscut?

Ziua in care iei decizia de a iesi din anonimat, vei descoperi un numar imens de priviri care isi indreapta atentia spre tine. Te vei simti in centrul atentiei, admirat,apreciat pentru ceea ce faci si probabil injurat uneori. Iti vei restrange dreptul la cuvant, la replica, dreptul de a te apara in fata unor decizii care te privesc desi sunt hotarate de altii.

how to be a celebrityOamenii deja incep sa te vada cu alti ochi de parca ai fi un robot, o anomalie sau ceva intangibil. Iti vor limita viata personala, adica acele momente pe care nu vrei sa le imparti decat cu cei dragi.  La urma urmei, suntem doar niste fiinte egale intre noi care ne ducem traiul pe acelasi pamant. Poate ca avem aceleasi vise, poate ca avem aceleasi idei, ganduri, sentimente.

A fi cunoscut nu inseamna a fi cu nasul pe sus si a trai in lux. Pentru cei care considera asta, parerile mele de rau catre ei sunt numeroase. A fi cunoscut face parte din viata oricarui individ. Fie ca este vorba despre cercul de prieteni, cunostinte, colegi de serviciu sau alte cercuri sociale, ramanem intai de toate OAMENI si nu ANIMALE.

A fi cunoscut se creioneaza pe profilul fiecaruia dintre noi. Celebrii sau nu, dreptul la viata proprie si personala ne apartine in totalitate, fara sa existe nevoia de a justifica in fata celor care doar te admira.

Cu asta am spus ce am avut pe suflet!

Restul depinde de voi!

Anunțuri

Opinia ta :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s