O poveste cutremuratoare

Este vorba despre Ed Gein, fiul Augustei si a lui George Gein. Mama lui era o femeie foarte credincioasa care a incercat din rasputeri sa-si invete cei doi fii (Ed si Henry Gein) sa duca o viata la fel de religioasa precum o facea ea. Era o femeie buna, dar in acelasi timp cu un caracter puternic si dur iar asta din pricina greutatilor prin care a trecut in tinerete si a vietii pe care o ducea alaturi de un sot alcoolic.

Din cauza alcoolului sotul sau devenise un om inchis, care nu mai coopera deloc in viata de familie; fusese chiar si dat afara de la serviciu. Neavand alte venituri, Augusta a deschis o bacanie, iar in momentul in care aceasta a reusit sa economiseasca destui bani, si-a mutat familia la o ferma din Plainfield, Wisconsin.

Ed era un baiat foarte timid , nereusind sa se integreze la noua lui scoala si devenind din ce in ce mai inchis in propria personalitate si cautand raspunsuri cu privire la el ,la ceea ce poate si ceea ce nu poate.
O adora pur si simplu pe mama lui si se supara enorm atunci cand fratele sau, Henry ii creea acesteia probleme. La 16 mai 1944 in timp ce se incerca oprirea unui foc din apropierea fermei Ed si Henry au incercat sa se salveze,iesind din casa prin locuri diferite si apucand fiecare un alt drum.

Dupa incendiul groaznic, Ed se simtea vinovat din cauza disparitiei fratelui sau care nu se mai intorsese acasa. Cand politia a venit sa cereteze cazul, din intamplare Ed a dat de cadavrul fratelui sau care zacea pe jos,plin de rani la nivelul capului. La inceput s-a crezut ca el era principalul suspect, dar medicul legist a pus diagnosticul de moarte prin asfixiere cu gaze toxice, iar Ed a ramas absolvit de orice vina.
Toate aceste evenimente l-au marcat profund pe Ed Gein care a inceput sa comita diferite crime. Doua dintre victimele sale, Bernice Worden si Mary Hugans au fost inpuscate cu un pistol in cap. Dupa o serie de cercetari, a fost gasit cadavrul lui Bernice agatat de unul din capriorii sopronului care se afla in spatele casei din Plainfield. Corpul ei fusese eviscerat ca al unui cerb, de asemenea, capul era desprins de corp. Intrand insa in casa lui Ed cand acesta nu se afla acasa, politia a descoperit cutii cu inimi umane, borcane cu ochi, cranii retezate, masti decojite ale unor oameni morti, scalpuri de femeie, iar mai apoi au gasit si capul lui Bernice, ce se afla intr-o punga prinsa in cuie de urechile victimei.
Arestat de politie, acesta a marturisit crimele oribile in fata judecatorului si a fost intemnitat imediat. Mai apoi, Ed a facut o petitie prin care a cerut sa fie mutat la o clinica psihiatrica, marturisind ca el nu este un criminal propriu-zis ci un om bolnav mintal. A murit dupa 10 de ani de stat in sanatoriu.
De aici si idea filmului „Texas Chainsaw Massacre”, poveste dupa cum vedeti,reala. Mai jos aveti si un documentar despre viata si crimele lui Ed Gein, cel care a dat startul unor realizari tv destul de infricosatoare.

Anunțuri

Un gând despre „O poveste cutremuratoare

  1. Hello! I just would like to give a huge thumbs up for the great info you have here on this post. I will be coming back to your blog for more soon.

Opinia ta :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s