Si apoi casatoria,Bonnie Pega

Prezenta la cursul Lamaze de pregatire a viitoarelor mamici, Libbi Austen il cunoaste pe Zac, cumnatul Hannei, un barbat cu un aspect puternic ce dadea impresia de siguranta, protectie.

Hannah se imprieteneste cu Libbi si aceasta ii propune sa se intalneasca in oras la o expozitie de arta pre-columbiana. Neputand sa mearga, Hannah il roaga pe Zac sa mearga neaparat cu Libbie, crezand ca e o ocazie excelenta ca cei doi sa se cunoasca mai bine. Pe drumul de intoarcere,Zac se ofera sa o conduca acasa pe Libbi. Pe drum nu inceteaza sa se uimeasca reciproc descoperind cate  lucruri au in comun:mancarea italieneasca, filmele SF, arta pre-columbiana etc.

Desi Zac o considera pe Libbie o femeie puternica,sensibila si frumoasa, acesta nu ar fi putut trai alaturi de cineva care avea un copil dintr-o casatorie anterioara. De fapt, gandul intemeierii unei familii il speria.

In seara cand pe Libbie o apuca durerile nasterii, Zac a fost singurul disponibil care sa o poata insoti la spital. Pentru ca niciun doctor nu era prezent la maternitate la ora aceea, Zac a ajutat-o pe Libbie  sa o aduca pe lume pe micuta Cupcake, asa cum o poreclise din clipa cand aflase de sarcina. Acele momente l-a facut pe Zac sa constientizeze faptul ca Libbi trebuia sa isi dedice tot timpul micutei si ca ar face bine ca pentru un timp sa nu se mai intalneasca cu ea.

Trecuse un timp in care Libbie nu a mai stiut nimic de Zac. Cand acesta isi facuse curaj sa o viziteze din politete pe Libbie, el simti brusc nevoia de a-si impartasi restul vietii alaturi de ea. Au fost cat pe-aproape sa faca dragoste in momentul in care Libbie l-a ajutat sa-l ingrijeasca pe Niki, copilul Hannei.Cand a fost invitata la Zac la cina, Libbie a venit insotita de Cupacake.

Zac i-a promis fetei piure de piersici in schimbul unei nopti linistite alaturi de mama ei. Dupa o noapte petrecuta in casa lui Zac, cei doi se trezira imbratisati, in acelasi pat. Insa acest moment, l-a facut pe el sa isi dea seama din nou ca nu-si dorea o familie si ca nu va face decat sa o raneasca si mai mult pe Libbie daca va continua asa. Cupcake avea nevoie de un tata permanent, nu doar pe timpul intalnirilor arare dintre Zac si Libbie.

Dupa saptamani intregi in care cei doi nu s-au mai intalnit, Hannah il face pe Zac sa reflecteze. Ea stia ca el se indragostise de Libbie si l-a sfatuit ca planurile lui de a se imbogati pana la 35 de ani mai pot astepta. In clipa aceea,Zac si-a dat seama ca are nevoie de Libbie pentru totdeauna. Isi schimbase brusc ideea despre familie si cariera si era decis sa incerce sa le faca pe amandoua in acelasi timp.

Ajuns acasa la Libbie, acesta ii cere iertare si o cere in casatorie. Cateva luni mai tarziu, Libbie si Zac ieseau din biserica alaturi de Victoria Dane, de acum fiica lor!

Anunțuri

4 gânduri despre „Si apoi casatoria,Bonnie Pega

  1. Hello, Cristina. Daca ai cartea asta in format electroni, te rog sa mi-o trimiti si mie pe adresa mea de e-mail. Si daca mai ai astfel de carti de dragoste cu happy-end neaparat, trimite-mi. Ma plictisesc foarte tare in aceasta perioada si macar sa citesc, sa imi treaca timpul. :* Ms. mult

Opinia ta :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s