„Infruntind Timpul”,Lori Copeland

In drum spre tinutul de dincolo de ocean (vom vorbi despre asta cu alta ocazie), am terminat de citit „Infruntind timpul” de Lori Copeland, o carte care a reusit sa ma faca sa am o alta viziune asupra viitorului.

Christine Brighton, proaspat angajata la Electrofirst isi dedica timpul liber in renovarea caselor pentru familiile sarace. Intr-una din acele zile il intalneste pe Bear Malone, un barbat puternic, predestinat sa le faca pe femei sa-si piarda mintile.

El credea despre ea ca este o mironosita, iar ea credea despre el ca este pur si simplu o pacoste.Iar atunci cand un pariu copilaresc i-a apropiat, facandu-i sa petreaca cat mai mult timp impreuna,intre cei doi s-a nascut o poveste frumoasa de dragoste.
Pusa in postura de a lua o decizie cu privire la cariera ei, Christine se indeparteaza de proiectul renovarilor si decide sa-si petreaca sarbatorile de iarna acasa la parintii ei. Revenind in California si trecand prin fata firmei unde lucra intr-o seara de sambata isi da seama ca nu isi doreste sa se intoarca niciodata acolo si ca cea mai buna decizie este cea care venea din partea primarului din Santa Cruz: un parteneriat cu Bear pentru infiintarea unei firme specializate pe renovari(pe cand cealalta propunerea din partea firmei insemna sa se mute pentru 10 ani in New York ceea ce sublinia clar faptul ca ea urma sa-l piarda definitiv pe Bear, singurul barbat alaturi de care a cunoscut toata gam de sentimente: de la suspiciune la enervare,de la iritare la toleranta, apoi la respect,afectiune,pasiune si …dragoste.
Cartea are cu mult mai multe detalii. Aici v-am prezentat povestea in mare si sper sa ca v-am facut curiosi sa descoperiti cum este posibil ca doua personalitati puternice, contrare sa se atraga.

Anunțuri

6 gânduri despre „„Infruntind Timpul”,Lori Copeland

Opinia ta :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s